Рекомбінація у локусах імуноглобулінових генів - Галицький, В.А.; Комісаренко, С.В. (Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2009)
Зазначено, що перебіг рекомбінації у локусах імуноглобулінових генів чітко координується генною мережею диференціації лімфоцитів. Клітинні мікроРНК можуть забезпечувати у цьому випадку алельне виключення за рахунок мікроРНК-опосередкованого метилювання ДНК і брати участь у перенацілюванні активності рекомбіназ із локусів генів важких імуноглобулінових ланцюгів на локуси генів легких ланцюгів.