Взаимосвязь между иммунной и эндокринной системами в патогенезе невынашивания беременности - Эльжорукаева, Ж.А.; Линде, В.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Невиношування вагітності і в 21 столітті залишається актуальною проблемою сучасного акушерства. Пошук доклінічних маркерів невиношування вагітності, розробка нових методів терапії дозволить знизити репродуктивні втрати.