Пантелеймон Кулiш та його воронезьке оточення у дослiдженнях I.С. Абрамова - Терлецький, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
У справi дослiдження життя i творчостi Пантелеймона Кулiша вартi уваги пошуки та публiкацiї Iвана Спиридоновича Абрамова (20. 06. 1874 - 3.05. 1960), земляка видатного письменника-класика.