Топонімічний словник Седнева - Міден, Е. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Стаття являє собою дослідження та систематизацію найвідоміших топонімів сучасного смт Седнів, які дійшли до нашого часу. Також у статті висувається нова гіпотеза походження ойконіму «Седнів».