Дмитро Вирський. Околиця Ренесансу: річпосполитська історіографія України (XVI – середина XVII ст.) - Wiślicz, T. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Дмитро Вирський. Околиця Ренесансу: річпосполитська історіографія України (XVI – середина XVII ст.). Київ: Інститут історії України НАН України, 2007, ч. 1-2: 326+175 с.