Просторові аспекти організації комплексних екологічних моніторингових досліджень території видобування та первинної переробки уранової сировини - Тяпкін, О.К.; Ємець, М.А. (Екологія і природокористування, 2011)
Наведено шляхи вирішення основних завдань просторової організації комплексних екологічних моніторингових досліджень регіону видобування та первинної переробки уранової сировини.