Аналіз зсувної небезпеки в межах територій населених пунктів прибережно-морських областей України в результаті змін у навколишньому природному середовищі - Глебчук, Г.С. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
Now the necessity arises to identify the engineering-geological aspects of a complex impact of under flooding and seismic processes on regional activation of landslide formation.