Гідроекологічне обґрунтування будівництва басейну стічних вод у природних умовах Східного Полісся - Телима, С.В.; Ревякіна, Н.Ю. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
Наведено результати досліджень з гідроекологічного обґрунтування будівництва інфільтраційного басейну стічних вод у зв‟язку з водовідведенням забруднених вод з території логістичного центру, розташованого у Броварському районі Київської області. Показано, що при заданих параметрах басейну буде забезпечений задовільний режим водообміну між доочищеними стічними водами та водоносним горизонтом ґрунтових вод і при цьому не відбуватиметься підтоплення прилеглих територій.