Методика покращення географічної прив’язки радіолокаційних даних дистанційного зондування Землі на територію економічної зони України в Чорноморському басейні - Вишняков, В.Ю.; Можаровський, О.С. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
У статті розглянуто проблемні питання географічної прив.язки об.єктів у Чорноморському басейні. Проаналізовано та запропоновано оптимальні методи їх вирішення. За результатами роботи авторами створено базу даних опорних пунктів прив.язки. Проаналізовано результати використання методики.