Ризик-менеджмент та страхова справа - Буравльов, Є.П.; Осинська, О.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
У статті аналізуються світові тенденції щодо розвитку в державному управлінні та господарюванні ризик-менеджменту і розглядаються шляхи його започаткування в Україні, а також запровадження у страхову справу.