Аналіз систем абонентського доступу з ортогональним сегментуванням - Антонов, В.В.; Паук, С.М. (Математичні машини і системи, 2006)
У статті аналізується ефективність використання технології сегментування у цифрових абонентських лініях (ЦАЛ). Запропоновано аналітичні моделі, які дозволяють оцінювати доцільність використання ортогональних сигналів в ЦАЛ в залежності від параметрів і умов роботи системи.