Організація влади та розподіл управлінських функцій між Президентом України та Кабінетом Міністрів України в контексті конституційної реформи - Крейденко, В.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті проаналізовано особливості організації влади та розподілу управлінських функцій між Президентом України та Кабінетом Міністрів України в контексті конституційної реформи, визначено основні проблеми та механізми реалізації ефективної системи взаємодії.