Плесна - нова верхньопалеолітична пам'ятка на Волино-Подільській височині - Рижов, С.М.; Степанчук, В.М.; Матвіїшина, Ж.М.; Кармазиненко, С.П. (Кам’яна доба України, 2011)
Статтю присвячено результатам попереднього дослідження нової верхньопалеолітичної пам'ятки біля м. Шепетівка Хмельницької області.