Особливості реалізації положень міжнародних правових актів у національному трудовому законодавстві - Волохов, О.С. (Держава і право, 2012)
Розглядаються особливості реалізації положень міжнародних актів у національному трудовому зако нодавстві. Особлива увага приділяється колізіям між міжнародними та національними трудовими нормами, щоможуть виникати під час реалізації міжнародних актів. Пропонуються варіанти їх вирішення.