Посередництво в хабарництві: стан дослідження в кримінально-правовій літературі - Плекан, В.В. (Держава і право, 2012)
На оcнові детального наукового аналізу виділено найбільш дискусійні проблеми, що виникають в ході правозастосування та кримінально-правової кваліфікації дій посередника в хабарництві.