Система правового регулювання вирішення трудових спорів в Україні: актуальні проблеми - Мусієнко, Б.Ю. (Держава і право, 2012)
Досліджується правове регулювання вирішення трудових спорів в Україні. Аналізуються зміни цього інституту.