Деякі питання правового регулювання видатків на здійснення державних закупівель вищими навчальними закладами I–II рівнів акредитації - Аніщенко, М.А. (Держава і право, 2012)
Охарактеризовано основні нормативно-правові акти, які регулюють видатки на здійснення державних закупівель вищими навчальними закладами I–II рівнів акредитації державної та комунальної форм власності, проаналізовано практику їх застосування, особливу увагу приділено основним проблемним моментам правового регулювання видатків вищезазначених навчальних закладів, окреслено основні напрями вирішення проблем, що виникають у цій сфері.