Правові проблеми оформлення прав на землю в умовах утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту - Бахуринська, М.М. (Держава і право, 2012)
Висвітлюються проблеми оформлення прав на землю, а також проблеми суб’єктного складу права постійного землекористування у зв’язку з утворенням державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування, пропонується розширення суб’єктів інституту права постійного землекори стування та внесення змін до чинного законодавства з питань закріплення земель залізничного транспорту за вказаним товариством.