Митні вимоги до міжнародних туристів у Великій Британії - Смирнов, І.Г. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
Розкрито особливості прикордонно-митних вимог до міжнародних туристів та особливості проходження митного контролю в країнах Європейського Союзу (на прикладі Великої Британії).