Розвиток канадо-американської інтеграції в ХХІ ст. - Судак, І.І. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті висвітлено основні напрями канадо- американської інтеграції після подій 11 вересня 2001 року. Досліджено інтеграційні процеси в Північній Америці, нові кроки щодо розвитку двостороннього партнерства з акцентом на укріплення північноамериканської безпеки та конкурентоспроможності. Проаналізовано ініціативу з управління інтеграцією, а саме Північноамериканське партнерство у сфері безпеки та процвітання.