Держави Північної Америки у світовій системі міжнародних відносин - Судак, І.І. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті досліджено вплив країн регіону Північної Америки на міжнародні відносини у світі. Проаналізовано зовнішньополітичні курси країн Північної Америки та визначено основні проблемні аспекти в регіоні.