Современная европейская социологическая мысль: ориентиры и тенденции - Танчер, В. (Iнститут соціології НАН України, 2009)
Рецензія на посібник: М.Д. Култаєва, О.І. Навроцький, І.І .Шеремет. Європейська теоретична соціологія ХХ-ХХІ століть : Навчальний посібник. . Х.: ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2008. 328 с.