Дослідження термічного розкладання компонентів композиційного палива на основі торфу та органічних побутових відходів - Михайлик, В.А.; Снєжкін, Ю.Ф.; Михайлик, Т.О.; Бякова, О.М. (Промышленная теплотехника, 2012)
У статті представлені результати дослідження термічного розкладання в повітряному середовищі компонентів композиційного палива – торфу, деревини, газетного паперу, пакувального картону та текстилю.