Механізм правового впливу: напрями прояву - Денисова, А.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується поняття механізму правового впливу як комплексної категорії. Здійснено правовий аналіз основних напрямів правового впливу та розкрито їх основні особливості. Проаналізовано основні засоби правового впливу, за допомогою яких впроваджуєтсья його механізм.