Теоретико-правові основи безпеки діяльності оргнізації та її працівників - Суббот, А.І. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання безпеки діяльності організації та особистої безпеки їх співробітників, в тому числі діяльність яких пов’язана із підвищеним професійним ризиком. Наведені складові безпеки організації.