Правовий статус суб’єктів публічної адміністрації, які здійснюють адміністративно-правове регулювання виборчих прав громадян України - Сердюк, Є.В. (Держава і право, 2012)
Визначено поняття правового статусу суб’єктів публічної адміністрації, які здійснюють адміністративноправове регулювання виборчих прав громадян України. Здійснено аналіз правового статусу Центральної виборчої комісії як провідного суб’єкта публічної адміністрації, що забезпечує виборчі права громадян України.