Алгоритм имитации Петри-объектной модели - Стеценко, И.В. (Математичні машини і системи, 2012)
Розглядається імітація Петрі-об’єктної моделі, що ґрунтується на об’єктноорієнтованій технології та стохастичній мережі Петрі з часовими затримками. Розроблений алгоритм імітації Петрі-об’єктної моделі. Реалізація алгоритму створена засобами Java-класів.