Применение гидравлических разделителей в коммунальной теплоэнергетике - Демченко, В.Г.; Дуняк, О.В.; Шлехт, В.В. (Промышленная теплотехника, 2011)
Представлено обгрунтування необхідності модернізації гідравлічних схем котелень у населених пунктах. Представлена схема установки гідравлічних роздільників у гідравлічних схемах теплових мереж в котельнях і у вузлах введення теплопостачання будівель.