Роль говорів у мовотворчості Бориса Грінченка - Матвіяс, І. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
У статті розглядається вплив говорів на мову художніх творів Б. Грінченка на фонетичному, граматичному й лексичному структурних рівнях.