Показники опалення будівель і температурні умови комфортності - Дешко, В.І.; Буяк, Н.А. (Промышленная теплотехника, 2010)
Оцінено вплив комфортних умов, а саме радіаційної температури огороджуючих конструкцій на інтегровану вартість опалення й оптимальний тепловий захист будівлі при різних джерелах теплоти.