Енергетичний аналіз традиційних та теплонасосних схем установок для сушки деревини - Безродний, М.К.; Кутра, Д.С. (Промышленная теплотехника, 2010)
Наведено результати енергетичного аналізу традиційних та теплонасосних схем конвективних сушильних установок для сушіння деревини, питомі енергетичні витрати на сушіння для конкретних порід деревини при реалізації різних схем сушарок. Зроблено висновки щодо ефективності застосування теплового насосу в сушильних установках.