Програми технічної модернізації комунальної теплоенергетики регіонів України - Долінський, А.А.; Басок, Б.І.; Кучін, Г.П.; Базєєв, Є.Т.; Скрипко, В.Я.; Капустін, В.Б.; Чайка, О.І. (Промышленная теплотехника, 2009)
Подано основні концептуальні положення та розділи регіональної програми щодо модернізації комунальної теплоенергетики України. Наведено як приклад узагальнені дані щодо розроблення та впровадження такої програми стосовно теплоенергетики Донецької області.