Співвідношення між витратами повітря на випарнику і конденсаторі split-кондиціонерів - Лабай, В.Й. (Промышленная теплотехника, 2009)
Використано ексергетичний метод аналізу роботи одноступеневих хладонових холодильних машин місцевих автономних кондиціонерів. Встановлено співвідношення між витратами повітря на випарнику і конденсаторі split-кондиціонерів. Запропоновано енергоощадне співвідношення між витратами повітря на випарнику і конденсаторі для split-кондиціонера фірми “Sanyo” холодопродуктивністю 2020 Вт.