Розподіл мікроелементів у ґрунтах та рослинності природних і техногенних ландшафтів - Самчук, А.І.; Огар, Т.В. (Мінералогічний журнал, 2008)
Вивчено розподіл важких металів у ґрунтах Українського Полісся з різним ступенем техногенного навантаження.