Комплексна модернізація типової системи теплопостачання будівлі на основі використання теплового насосу типу «повітря-вода» - Басок, Б.І.; Бєляєва, Т.Г.; Коба, А.Р.; Недбайло, О.М.; Ткаченко, М.В.; Хибина, М.А.; Луніна, А.О.; Кочешев, І.О.; Ніколаєнко, Ю.Є. (Промышленная теплотехника, 2009)
Представлено принцип та схему модернізації існуючої системи теплопостачання адміністративного корпусу з використанням теплового насоса типу «повітря-вода».