Дослідження структурно-механічних властивостей композиційних брикетів на торф'яній основі з використанням органічних побутових відходів - Корінчук, Д.М.; Михайлик, В.А.; Корінчук, К.О. (Промышленная теплотехника, 2009)
Наведено результати досліджень впливу технологічних факторів брикетування на структурно-механічні властивості композиційного торфопалива.