Гідросорбційні властивості бентонітових глин, модифікованих поліакриламідами - Задвернюк, Г.П.; Кадошніков, В.М.; Федоренко, Ю.Г.; Злобенко, Б.П.; Спасова, Л.В. (Мінералогічний журнал, 2008)
Розглянуті гідросорбційні властивості бентонітових глин, модифікованих поліакриламідами (глинополімерних композитів). Показано, що введення в активований бентоніт водорозчинних поліакриламідів підвищує його здатність до поглинання води.