Еколого-геохімічна оцінка природних вод Київської міської агломерації - Кураєва, І.В.; Стадник, В.О.; Самчук, А.І.; Злобіна, К.С.; Манічев, В.І.; Єгоров, О.С. (Мінералогічний журнал, 2008)
Представлено результати гідрогеохімічного дослідження поверхневих вод Київського мегаполіса. Зроблено еколого-геохімічну оцінку стану природних вод і визначено особливості міграції в них токсичних елементів.