Протестантські громади Буковини: репресії та переслідування 40-50-х років XX століття - Бабенко, Л.Л. (Інститут історії України НАН України, 2005)
Автор зупиняється на антирелігійній політиці радянської держави, висвітлює деформації та викривлення її.