Анализ когенерационных установок. Часть I. Классификация и основные показатели - Басок, Б.И.; Базеев, Е.Т.; Диденко, В.М.; Коломейко, Д.А. (Промышленная теплотехника, 2006)
Наведено порівняльний аналіз визначень термінів когенерації та теплофікації. Представлено схеми класифікації когенераційних технологій, запропоновано показники їх ефективності.