Особливості технології виробництва соєвих продуктів - Шаркова, Н.А.; Жукотський, Е.К.; Гріщенко Г.В. (Промышленная теплотехника, 2004)
В статті представлені результати досліджень по розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсина при отриманні водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв.