Особливості технології виробництва соєвих продуктів
В статті представлені результати досліджень по розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсина при отриманні водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв....
Saved in:
Date: | 2004 |
---|---|
Main Authors: | , , |
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2004
|
Series: | Промышленная теплотехника |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/61592 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н.А. Шаркова, Е.К. Жукотський, Г.В. Гріщенко // Промышленная теплотехника. — 2004. — Т. 26, № 6. — С. 93-96. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |