Світлої пам’яті Дмитрія Миколайовича Щербака - Пономаренко, О.М.; Степанюк, Л.М.; Хоменко, В.М.; Черниш, Д.С. (Мінералогічний журнал, 2011)
22 серпня передчасно пішов з життя головний науковий співробітник, доктор геологічних наук, професор Дмитрій Миколайович Щербак.