Результати стендових досліджень технології доставки експериментального зразка кріогенно-гравійного фільтра на моделі бурової свердловини - Кожевников, А.О.; Судаков, А.К.; Мартыненко, И.И.; Камишацький, О.Ф.; Лексиков, О.А.; Судакова, Д.А. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Наведено результати стендових досліджень технології доставки експериментального зразка кріогенно-гравійного фільтра при процесі його транспортування на моделі бурової свердловини.