Сучасний стан та перспективи розвитку правового життя в Україні - Куціпак, О.В. (Альманах права, 2011)
В статті розглянута категорія «правове життя», охарактеризовано сучасний стан правового життя та перспективи його розвитку в Україні на основі аналізу адміністративної, судової, виборчої, конституційної реформ в Україні.