Вплив легування на жароміцність сплаву Мл-5 - Шаломєєв, В.А. (Металознавство та обробка металів, 2010)
Обґрунтовано вибір елементів для легування магнієвого сплаву Мл-5 з метою підвищення його жароміцності. Показано їх вплив на структуроутворення, механічні властивості та жароміцність сплаву.