Міжнародний досвід розбудови та функціонування трудової юстиції - Мусієнко, Б.Ю. (Держава і право, 2011)
Досліджується міжнародний досвід розбудови та функціонування трудової юстиції. Дається загальна характеристика трудової юстиції в багатьох державах світу, проведено правовий аналіз складових цього інституту, який може стати корисними для розвитку української трудової юстиції.