Вплив зміни умов охолодження в інтервалі кристалізації на структуру сплаву АК7ч - Дука, В.М.; Борисов, А.Г. (Металознавство та обробка металів, 2011)
Досліджено вплив режимів охолодження сплаву АК7ч на литу структуру. Встановлено, що процеси, відповідальні за утворення недендритних структур, відбуваються у вузькому інтервалі часу та температур, а швидкість зміни температури за його межами суттєво не впливає на морфологію первинної фази.