Аналіз якості енергетичних процесів у системах електроживлення з нелінійними нестаціонарними елементами - Денисюк, С.П.; Сафроненко, Є.В.; Дерев’янко, Д.Г. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Розглянуто основні риси аналізу якості енергетичних процесів у системах електроживлення з нелінійними нестаціонарними елементами. Наведено особливості формування та використання енергетичних характеристик на основі операцій диференціювання та інтегрування. Представлено графічні інтерпретації візуалізації енергетичних процесів у просторових образах.