Прийняття воєнно-політичних рішень США як складова національної безпеки - Дереко, В.Н. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано процес прийняття воєнно-політичних рішень суб’єктами державного управління в Сполучених Штатах Америки, особливу увагу приділено розкриттю його специфіки. Запропонована класифікація воєнно-політичних рішень залежно від важливості й терміновості проблем.